Martin Flohr

Uitvoerend producent

Muziek en theater hebben een actieve rol gespeeld in heel het leven van Martin Flohr, die al   ervaring in de wereld van de internationale entertainment op deed tijdens zijn studie economie aan de Universiteit van Regensburg en de École Supérieure de Commerce in Marseille. Hij werkte bij Richard Frankel Productions op Broadway New York voor hun producties van STOMP en The Rocky Horror Show , en ook in de Londense West End voor de musicals Les Misérables, Fame en Kiss Me, Kate .

In 2004, hij organiseerde de 22ste Beierse Theaterfestival voordat hij STOMP  tourmanager werd voor Glynis Henderson Productions. Daar was hij verantwoordelijk voor tournees in Euroap en de regio Azië-Pacific.

Sinds 2006 heeft hij  deel uit van het  BB Promotion GmbH team, en als hoofd  Project en Reserveringen is hij verantwoordelijk voor  de ontwikkeling en tournees van het bedrijf,  de eigen producties van West Side Story en Richard O'Brien’s The Rocky Horror Show  als ookde internationale voorstellingen van CATSEvitaPorgy & Bess, Disney’s Beauty en het BeestTanguera en vele anderen.

Aangezien zijn werk steeds creatiever werd, werd hij in 2014artistiek directeur, en werd verantwoordelijk voor de eigen producties van de BB Group en de overname van onder andere Richard O'Brien’s The Rocky Horror Show en We Will Rock You,. Daarnaast heeft hij de verantwoordelijkheid voor de Duitse productie van veronderstelde  The Bodyguard Das Musical, die in november 2015 in Keulen in première ging.

Martin Flohr
Voorgevel HMH Voorgevel HMH
Volgende pagina
BESTEL KAARTEN
Onze website maakt gebruik van cookies.   Sluiten Close Cookies